torsdag 26 maj 2016

you are so good. so good, you're always feeling so much. and sometimes it feels like you're gonna burst wide open from all the feelings, don't it? people like you are the best in the world, but you sure do suffer for it.


maj var:

nyss hemkommen från en resa, valborgskaos och första andetagen av sommaren. jordgubbar i en park, största konsertlyckan glädjesprittande sprattel och alla himla träd i full blom, att dofta på äppelträden dansa under prydnads körsbärsträden de rosa bladen längs med asfalten tonerna av veronica maggios nya album. 


timslånga telefonsamtal om katastrofkvällar och sommarens glassmaker, att finnas där lappa vara den hela(re) personen / inte vara söndrig(ast) själv. fulla poäng i jobbigaste tenten, kvällsölen på filtarna i staden med er efter en veckas time out från verkligheten, den som gjorde för ont så ont i takt med insikterna. gula tulpaner från övergivna gårdar. på överarmen den sköljande havsvågen allt sedan en fredags eftermiddag. 

timmar bakom kassamaskin, hur tiden att tänka uppstod: på mango-kokosmjölk-smoothies som var en tradition och vikten av att ta hand om saker som lever. växter relationer en själv. bättre. att få åka ut i skärgården, ön, klipporna vågskvalpet & allt det där. vi ror ut på havet mitt i natten och jag tänker att kanske är det här inte allt men det är mycket i alla fall. att fortfarande påverkas av sakerna som tappat betydelse för så länge sedan men vänta ut det, vinna det ändå. en puderrosa plisserad klänningshistoria till min lillebrors studentfest. 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar